Gå til innholdet
2019-kampanje_bilde_1920.jpg

2019-kampanje

Se frem mot 2019 ved å bestille hus for produksjon i vinter. Vi gir deg 40.000,- i rabatt ved signering før 15. desember.
Du velger selv om du vil ha huset ferdig oppsatt utvendig eller i forskjellige grader av ferdigstillelse helt frem til nøkkelferdig.

Våre løsninger gir gode muligheter for høy grad av egeninnsats noe som bidrar til å holde kostnadsnivået nede. Gjennomprøvde løsninger med høy presisjon gir oss muligheten til å  lukke byggene i løpet av få dager, dette gir forutsigbarhet og trygget til gjennomføringen. Du kan få huset kjapt under tak og innrede etter eget ønske over så lang tid du trenger.
 

Kampanje: 40.000,- i rabatt ved signering før 15. desember 2018

Kontakt en av våre selgere i din region for mer informasjon om hvilke muligheter du har! Du kan også sende oss en forespørsel i skjemaet nedenfor så skal vi kontakte deg.
 
Saltdalshus produserer elementer innendørs på fabrikk i Norge og frakter byggesettet ut byggeplass. Her heises bygget opp og lukkes på 3-5 dager. Et gjennomprøvd og solid system som har vært utført i over 35 år og mer enn 6000 bygg.

Jeg ønsker å komme i kontakt med Saltdalshus

Personvernerklæring Saltdalshus


Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2019 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus