Gå til innholdet
a428a_cam001_1280x720
Saltdalshus A428
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
a428a_cam003_1280x720
Saltdalshus A428
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Saltdalshus A428
Saltdalshus A428
A428
Pen og praktisk med elegante karnapper.

Saltdalshus A428 er en symmetrisk og fin enebolig beregnet på flate tomter. Noe av særpreget skyldes at kjøkkenet er lagt til et karnapp på gavlveggen, og dette balanseres med en utebod i samme fasong på motsatt side av bygget. På innsiden gir denne løsningen en smart kjøkkenkrok med vinduer som gir lys og romfølelse. Både spisebordet og salongen har selskap av store vinduer, mens den smarte TV-kroken ligger mer tilbaketrukket. Ellers byr huset på fire soverom og mange gode løsninger.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 155,3 m2
BTA: 118,0 m2
Lengde: 17,2 m
Bredde: 8,2 m
BRA 1. etg.: 101,5 m2
BRA loft: 53,8 m2
BYA: 123,2 m2
Antall soverom: 4

Velg byggested:

Priser?Priser er beregnet til forhandler i det aktuelle fylket. Avvik mellom forhandlere vil forekomme ut fra geografiske forhold. Kontakt selger for mer informasjon og tilbud.

Velg fylke for prisberegning


TILPASNINGER
Alle våre modeller kan kostnadsfritt tilpasses dine ønsker og behov innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt så hjelper våre selgere og tegnere deg med dine ønsker!

Husyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hustyper må det inn flere vinduer.Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hustypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2019 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus