Gå til innholdet
A440
Vertikaldelt tomannsbolig med utleie i underetasjen.

Denne godbiten er en meget flott tomannsbolig der hver seksjon i tillegg har en separat treroms leilighet i sokkelen. Bak den stilrene fasaden bugner det av bokvalitet og gode løsninger, fra kjeller til loft. 

A440 passer godt i forbindelse med større prosjekter, men også for den som ønsker å finansiere sin egen bolig ved å bygge to seksjoner og selge den ene. Mulighetene er mange!

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 173,1 m2
BTA: 153,4 m2
Lengde: 18,4 m
Bredde: 8,8 m
BRA sokkel: 65,8 m2
BRA 1. etg.: 66,3 m2
BRA loft: 41,0 m2
Altan areal: 10,4 m2
Antall soverom: 5

Favoritt ?Legg til dine favoritter, så kan du lage din egen favorittkatalog på "min side"

For å kunne lage din egen favorittliste må du være innlogget.

Velg byggested:

Priser?Priser er beregnet til forhandler i det aktuelle fylket. Avvik mellom forhandlere vil forekomme ut fra geografiske forhold. Kontakt selger for mer informasjon og tilbud.

Velg fylke for prisberegningTILPASNINGER
Alle våre modeller kan kostnadsfritt tilpasses dine ønsker og behov innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt så hjelper våre selgere og tegnere deg med dine ønsker!
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.
©2018 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus