Gå til innholdet

SOLBAKKEN BOLIGFELT "Tomt 7 og 15 SOLGT"

Adresse:
8450 Stokmarknes
Prisant.: 3 150 000
Bta/P-rom: / 75 m2
Megler: Trond Fenes
Telefon: +47 907 35 759
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 2

SOLBAKKEN BOLIGFELT

Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem! Våre kvalitetshus er endelig her for den moderne og fremtidsrettede familien.  Det er lagt stor vekt på arealeffektivitet, gode planløsninger og rom for trivsel.

Nå har du sjansen til å sikre deg en av Vesterålens flotteste utsiktstomter med mulighet for nausttomt i tillegg. Tomtene ligger solåpent til på Sandnes med panoramautsikt fra langøybrua og Møysalen i øst til Eidsfjorden i vest. Tomtene har fremlagt vann, avløp, vei til tomtegrense og klargjort for fiber.

 

 

Beskrivelse

Tomtene ligger noen hundre meter vestover fra Sandnes skole i sørvendt skråning på nedsiden av veien, mot sjøen. Det er flott utsikt fra de fleste tomtene.

Sandnes har skole og barnehage. Det er et aktivt idrettslag med sommer og vinteraktiviteter.
Like øst for tomtefeltet er det en flott båthamn.
Sandnes barnehage og skole ligger i gangavstand fra tomtefeltet.

Adkomst

Feltet er delvis og blir ferdig opparbeidet med vei, vann og avløp tilknyttet det offentlige nettet og offentlig vei. Det er planlagt to av/på kjøringer til offentlig vei.

Info om boligtyper

Priseksempel saltdalshus H260.

Info

Utfyllende info kontakt Saltdalshus/KA Karlsen bygg AS.
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2022 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus