Gå til innholdet
Husmontering_7657_1280x720
Montering av Saltdalshus H212
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan VR Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Montering av Saltdalshus H212

Fra husdrøm til drømmehus

Har du en drøm eller en plan om ny enebolig? Her finner du en kort beskrivelse av veien fra plan til ferdig hus.
 
Kanskje har du allerede kjøpt tomt, eller har planer om å kjøpe en. Uansett er det viktig å vite hvilken tomt huset skal bygges på før du bestemmer deg for hvilken husmodell du liker best. Har du ikke funnet drømmetomta enda, er det mulig vi kan hjelpe deg med dette også.

Tilpasning og planlegging
I samarbeid med selgeren finner du frem til den modellen som passer best til dine behov, ditt budsjett og til tomta – både med tanke på topografi, adkomst, utsikt og lys. I samarbeid med våre arkitekter og tegnere gjør dere også endringer og justeringer som eventuelt må til – innenfor de rammene vårt byggesystem tillater.

Byggeprosessen
Saltdalshus bygges av ferdige elementer for vegger, tak og etasjeskiller. Alle delene produseres ved vår egen fabrikk i Norge, der vi har landets mest fleksible og avanserte produksjonslinje for slike elementer.  De ferdige delene monteres av erfarne team ute på byggeplassen. Dette sikrer høy kvalitet i alle ledd, og bidrar til et godt sluttresultat. Vi samarbeider med lokale entreprenører, rørleggere, elektrikere og andre håndverkere som sørger for å gjøre huset ferdig og innflyttingsklart – til avtalt tid og avtalt pris. For de som ønsker det er det også mulig å bidra med egeninnsats innenfor ulike områder, både når det gjelder prosjektstyring, innredning og annet.

Trygghet
Selv om Saltdalshus er en relativt ung huskjede, tør vi påstå at vi er en av landets mest erfarne.  Gjennom 40 år har bedriften levert mer enn 7.000 hytter over hele landet, og i denne perioden har vi også bygd mange hus. Du kan derfor føle deg trygg på at vi er en seriøs og erfaren samarbeidspartner som du kan stole på i forbindelse med ditt husprosjekt.

Ta kontakt!
Vi bygger nå opp et landsdekkende nettverk av selgere og samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med planlegging og bygging av din bolig. Her finner du oppdatert kontaktinformasjon for alle våre lokale selgere og samarbeidspartnere rundt om i landet, og du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat om dine husplaner. Du kan også sende en forespørsel til jh@saltdalshus.no, så tar vi kontakt med deg.

Vi gir deg rom for trivsel!
 
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Montering av Saltdalshus H212

Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus