Gå til innholdet

Hus med loftetasje

Vi har lansert en rekke flotte og praktiske husmodeller med loftsetasje. Her får du en kort innledning i vår nye "A-serie".
Våre originale husmodeller har skrå himling og store vindusflater, noe som gir rikelig med lys og luft i boligen - på 'bekostning' av en loftsetasje. Modellene som nå er lansert skiller seg fra våre eksisterende modeller ved at de har flat himling på hovedplanet, og en romslig loftsetasje øverst. Dette utnytter arealet bedre, siden mange av rommene da kan flyttes opp fra hovedplanet - som regel loftsstue og ett eller flere soverom.

Vi legger alltid stor vekt på å lage spennende fasader, og i kombinasjon med ønsket om å gjøre loftet best mulig har vi lagd flere spennende ark- og vinkelløsninger som gir byggene et flott særpreg.

Vi er også veldig begeistret for store vindusflater, og vårt mantra om 'lys og luft' står sterkt også på de nye modellene. I tillegg til de moderne vinduene vi har benyttet frem til nå, kan mange av husene leveres i tradisjonell stil med sprossevinduer, slik det er illustrert i billedserien over. 

Priser og alle detaljer rundt de nye modellene finner du i modelloversikten her

Ønsker du i fremtiden å få beskjed når vi kommer med nye modeller, er det bare å 'like' vår Facebook-side, eller melde deg på vårt nyhetsbrev (på startsiden).
a414a_cam003_1280x720
Relaterte hus
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus