Gå til innholdet
h252a_camera009_1280x720
Saltdalshus H252
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan VR Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
h252a_camera010_1280x720
Saltdalshus H252
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan VR Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Saltdalshus H252
Saltdalshus H252

Lys, luft og nærhet

Vårt huskonsept er ikke et knippe modeller for ulike tomter og behov.  Det er et spennende designuttrykk kombinert med gode tekniske løsninger – og rom for trivsel.
Før vi begynte å utvikle den første husmodellen, brukte vi langt tid på å skape et designmessig uttrykk som var tidsriktig og anvendelig, og dessuten fleksibelt nok til å dekke alle eventualiteter som kan oppstå når en bolig skal utformes. For eksempel spiller vindusflatene en viktig rolle i våre hus. Hvilke vindustyper skal benyttes, og hvordan skal de plasseres i forhold til hverandre? Hva slags panel benyttes, og hvordan avsluttes panelet mot vinduer og dører? Disse reglene må hele tiden gå hånd i hånd med gode tekniske løsninger som underbygger det visuelle uttrykket og bidrar til å gjøre helheten enda bedre – både inne og ute. Disse fellestrekkene gjør at du kan du kjenne igjen et Saltdalshus, selv om du ikke har sett akkurat den​ modellen før.

Smarte løsninger
Med design mener vi ikke bare hvordan huset ser ut, men også hvordan det fungerer i praksis. Vi legger vekt på gode romløsninger med definerte soner og smarte løsninger. I mange hus har vi for eksempel gjort plass til en praktisk ‘arbeidsbenk’ i forbindelse med stue eller kjøkken, og gjerne med store vinduer ut mot verden. En attraktiv og hyggelig sone som kan gjøre nytte som leksepult, systue, datarom eller frokostplass.

Kontraster
Oppholdsrom som kombinerer skråtak og store vindusflater virker åpne og innbydende. Samtidig etterstreber vi også å la stua ha skjermede og ‘lune’ områder. Dette blir ofte sofakroken, som legges litt tilbaketrukket i oppholdsrommet, og gjerne med en smal vindusstripe over sofaryggen – en av våre signatureffekter. Kombinasjonen av store vindusflater og små, markerte glassfelt skaper samtidig fine og kontrastrike fasader.

Inne og ute
Utearealene spiller en viktig rolle når det gjelder å slippe omgivelsene tettere innpå. Med mye glass i fronten av bygget, fremstår altanen som en del av stua, og gjør denne større. Vi prøver også å ta hensyn til ulike vindretninger og lysets skiftninger gjennom døgnet, og ha uteplasser og lune kroker på flere sider av huset.

Slik blir det!
Alle katalogmodellene modelleres i 3D, ned i minste detalj, slik at vi i praksis kan teste om romløsninger, møblering, lysinnfall, siktlinjer og estetikk blir slik vi ønsker det skal være.  Her på våre nettsider finnes disse bildene, som også gjør det enklere for deg å vurdere de ulike husene, og å finne det som passer best. Vi har også laget fasader som kan roteres, og du kan zoome deg inn i 3D-modellerte oversiktsbilder. 

HER finner du oversikt over alle våre husmodeller.
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Saltdalshus H252

Saltdalshus H252

Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus