Gå til innholdet

SINTEF Teknisk Godkjenning

Saltdalshus v/Rusånes Fabrikker AS har, som en av få boligleverandører i landet, fått teknisk godkjenning fra SINTEF.
Godkjenningen er gitt for vår elementproduksjon og montering. Dette er en formell dokumentasjon på at våre løsninger er av ypperste klasse og tilfredsstiller alle krav til denne type boligbygging.

For deg som kunde innebærer dette at du kan være trygg på at våre hus holder en høy kvalitet. Vår industrialiserte produksjon av vegg- og takelementer, som danner grunnlaget for alle våre boliger, er basert på anerkjente byggevarer med meget høy kvalitet samt tekniske beregninger og detaljer underlagt høye kvalitetskrav. Produksjonen foregår i fabrikk med stabile og nøye kontrollerte produksjonsforhold. Dette, kombinert med rask montering på byggeplass, sikrer et tørt og godt bygg med høy kvalitet og lang levetid. En god investering for deg og din familie!

Les mer om godkjenningen.
TG-20429_merke
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus