Gå til innholdet

Svært høy kundetilfredshet

Saltdalshus deltar i Prognosesenterets offisielle målinger av kundetilfredshet i byggebransjen. Nå har vi fått de første svarene og de er svært gledelige....
Fornøyde kunder er de beste ambassadører for alle som selger noe. Nå viser målinger at kundene til Saltdalshus ligger høyere i sin KTI-score enn bransjen totalt sett. 

Boligbransjens totalscore for KTI (kundetilfredshetsindikator) ligger på 70. De første målingene gjort for Saltdalshus gir en KTI på hele 87 - godt over snittet for våre konkurrenter. Dette er svært bra og viser at vi leverer god service og topp produkter!

Dersom du bygger et Saltdalshus, vil du etterhvert bli bedt om å besvare en KTI-undersøkelse. Vi er svært takknemlige om du tar deg tid til å gi oss ærlige og konstruktive tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre en enda bedre jobb for våre kunder. Og med de tilbakemeldinger vi hittil har fått, vil det forhåpentligvis være en fornøyelig jobb både for kunde og for oss!
KTI_kundetilfredshet
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2020 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus