Gå til innholdet

Tiltak for å begrense Korona-smitte

Vi vet at mange drømmer om ny bolig og vi gjør det vi kan for å holde aktiviteten mest mulig i gang på våre byggeplasser og kontorer. Vi i Saltdalshus følger situasjonen nøye og har iverksatt tiltak i tråd med myndighetenes anbefalinger.

Normal aktivitet

Vi forsøker å holde aktiviteten så normal som mulig, samtidig som vi følger myndighetenes råd for å forhindre ytterligere smittespredning i samfunnet. Våre selgere og prosjektledere vil holde dialogen med kunder, leverandører og samarbeidspartnere, og vi ber om forståelse for eventuelle konsekvenser knyttet til bemanning og fremdrift på byggeprosjektene. For å begrense smittespredningen, og opprettholde forsvarlig drift har vi blant annet iverksatt følgende tiltak:

• Oppfordrer alle ansatte til å følge råd og anbefalinger fra helsemyndighetene
• Intern informasjonskampanje om god hånd- og hostehygiene
• Bruk av hjemmekontor der det er mulig
• Reisevirksomhet holdes på et så lavt nivå som mulig
• Møter gjennomføres fortrinnsvis på telefon eller videomøter, i stedet for fysiske møter
• Egne retningslinjer for redusert smittefare på bygg- og anleggsplasser fra BNL er distribuert til alle våre entreprenører. 
• Vi gjør det vi kan for å opprettholde fremdrift og våre ansattes sikkerhet. Vi ber derfor om at alt unødig opphold og besøk på våre byggeplasser unngås. 

Vi anbefaler alle kunder og ansatte å følge med på helsenorge.no/koronavirus for oppdatert informasjon om situasjonen og anbefalte tiltak.

Vi inviterer til nettmøte

Vi ønsker fortsatt å sørge for at nordmenns husdrømmer går i oppfyllelse, og inviterer deg derfor til å diskutere dine planer i et nettmøte eller på telefonen. Kontakt oss for en uforpliktende husprat. Vi stiller med bred kompetanse, gode råd, og en teknisk tegner som der og da kan tilpasse huset etter dine behov. Kaffen må du koke selv :-)

Bestill vår katalog

Drømmer du om nytt hus i fremtiden? Bestill gjerne vå rhuskatalog, bli inspirert og kort ned ventetida.Bestill vår katalog hjem i posten her

LN_Saltdalshytta_selects-4.jpg
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus