Gå til innholdet

Trapper

Stryntrappa

Kvalitetstrapper til gode priser.

Trapper med nytenkende og smarte løsninger. Moderne produksjonsmetoder gjør at Stryntrappa kan tilby skreddersydde trappeløsninger til prisbevisste kunder. 

Trappeserien Stryntrappa gir folk flest muligheten til å få en norskprodusert kvalitetstrapp, tilpasset husets interiør og stil. En trapp er husets mest synlige møbel, og med Stryntrappa kan du velge en trapp som passer perfekt inn i ditt spesielle drømmehus.

Stryntrappa gir deg muligheten til å velge mellom flere ulike trappemodeller, materialer, farger og kombinasjoner. Med Stryntrappa kan du enkelt videreføre designelementer fra gulvet, kjøkkenet eller stuen i boligen din – for eksempel gjennom egne materialvalg i trinn og rekkverk. Slik får du en skreddersydd trapp, som tar vare på helheten og passer til din stil og ditt drømmehus.

Standard trapp i vår byggesettleveranse er Fauna 08: Hvitmalt furutrapp med eiketoning i trinn og med stående rekkverk og returgelender i hvit toning.

Les mer

pdfFauna
pdfFoss


Standardtrapp Fauna 08 (180 grader) her illustrert med eiketrinn. 

Fauna med sambatrinn (rettløp)

Foss i eik hvit lasur

Detaljer Foss, returgelender

Escalia

Kvalitetstrapper med et tidløst preg og en unik karakter.

Trappen er boligens mest synlige møbel. Målsettingen til Escalia er å lage trapper som kundene blir stolte av. Klassiske, moderne, tidløse trapper med høy finish og førsteklasses håndverk.

For hver modell kan du velge mellom forskjellige tekniske løsninger, tresorter og overflater. Trappene  skreddersys i en løsning du vil være stolt av. 

Les mer

pdfOsaka
pdfLugo
pdfAmsterdam

Osaka

Osaka, detaljer

Amsterdam

Lugo

Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2022 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus