Gå til innholdet

Tradisjon for godt håndverk

Fabrikken vår ligger i Saltdal i Nordland, et sted med lange håndverks- tradisjoner fra både trebåtindustri, møbelsnekkeri og hyttebygging.

Her startet vi opp i 1979 som en beskjeden hytteleverandør for Nord-Norge og Trøndelag. I dag, 40 år senere, har vi landets største og mest moderne hyttefabrikk i Saltdal, og leverer hytter i hele Norge.

 

Helt siden starten har vi lagt vår ære i å lage kvalitetshytter som varer i mange generasjoner. Derfor har vi en moderne produksjonslinje som gjør at vi effektivt kan skape hytteelementer med høy kvalitet. Vi kombinerer den solide håndverkserfaringen fra Saltdal med et genuint ønske om å finne nye metoder og maskiner som kan gjøre hyttene våre enda bedre, og kostnaden enda lavere, både for oss og for deg. Det viktigste er at alle våre kunder skal få akkurat den hytta de ønsker seg.

C0005.MP4.10_18_26_08.Still001_1920x1080.jpg
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus