Gå til innholdet
14_kjøkken_3_1280x720
Saltdalshus - med rom for trivsel
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan VR Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Saltdalshus - med rom for trivsel

Velkommen!

Norges mest spennende nyhet på husfronten er samtidig blant de mest erfarne.
Saltdalshus produseres av Rusånes Fabrikker AS, som i 40 år har stått for utvikling og produksjon av Saltdalshytta – Norges mest populære hyttekonsept med med enn 5000 leverte bygg. Vi har derfor lang erfaring med industriell produksjon, salg og montering av bygg, noe som gir et solid grunnlag for vår boligsatsing. Våre kvaliteter skal gjenspeile seg både i våre produkter og i måten vi håndterer deg som kunde på. Du skal få en trygg og god opplevelse i møte med oss, og du skal føle stolthet og begeistring basert på en god totalopplevelse når du er kunde hos oss. 

Bruk våre nettsider
Siden produktutvikling og lansering av nyheter er en kontinuerlig prosess hos oss, blir en trykt katalog raskt utdatert og gammel. Vi har derfor valgt nettsiden som vår hovedkanal, slik at vi med god samvittighet kan lansere nyheter fortløpende, og ikke bare hver gang katalogen skal revideres. Men vi har også en flott katalog som du kan bestille ved å klikke her.

Grundige presentasjoner
Internett lar oss dessuten presentere våre hus på en langt bedre måte enn det en trykksak kan gjøre. Nettsiden har langt flere interiørbilder fra modellene, og eksteriøret kan interaktivt roteres 360 grader. Dessuten har vi lagd store oversiktsbilder av planløsningene, der du kan zoome inn, panorere rundt og studere detaljene. Prisene vises sammen med huset, så du trenger ikke å bla i en egen prisliste for å finne ut hva huset koster.

Vern om dine favoritter
For å huske de husene du liker best, kan du merke av disse som favoritter. Dette krever at du registrerer deg. Da klikker du bare ‘LOGG INN’ på toppen av siden, og skriver inn navn og epostadresse. Du får tilsendt et passord, logger inn, og dermed er du klar til å lagre favorittene.

Facebook og Instagram
For å holde deg oppdatert kan du også ‘like’ oss på Facebook. Da vil du bli varslet om nye modeller, kampanjer og andre interessante nyheter fra Saltdalshus. Følg oss også på Instagram og legg gjerne inn bilder merket #Saltdalshus.
 
Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Saltdalshus - med rom for trivsel

Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus