Gå til innholdet
A406 A
Moderne og praktisk bolig for skrå tomter.

Huset er over tre plan og er fullt av smarte og fleksible løsninger. Legg blant annet merke til at du i underetasjen har både sports-/redskapsbod og vaskerom, begge med både innvendig og utvendig adkomst. Ved kjøkkenet er det også en egen bod til f.eks. fryseskap.  

I tillegg til en stor og lys stue på hovedplanet, har A406 også loftsstue og kjellerstue. Har kan du hygge deg på alle plan!

Saltdalshus A406 har fire soverom, og med en sovesofa i kjellerstuen kan denne gi ekstra sengeplasser ved behov.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 239,9 m2
BTA: 272,1 m2
Lengde: 13,6 m
Bredde: 7,6 m
Mønehøyde: 8,9 m
BRA 1. etg.: 92,5 m2
BRA 2. etg: 55,9 m2
BYA: 111,3 m2
Grunnflate: 103,8 m2
Altan areal: 39,2 m2
Antall soverom: 4

Velg byggested:

Priser?Priser er beregnet til forhandler i det aktuelle fylket. Avvik mellom forhandlere vil forekomme ut fra geografiske forhold. Kontakt selger for mer informasjon og tilbud.

Velg fylke for prisberegningTILPASNINGER
Alle våre modeller kan kostnadsfritt tilpasses dine ønsker og behov innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt så hjelper våre selgere og tegnere deg med dine ønsker!

Husyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hustyper må det inn flere vinduer.Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hustypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2023 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus