Gå til innholdet
a422a_cam001_1280x720
Saltdalshus A422
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan VR Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Saltdalshus A422
0%
Saltdalshus A422 A. Klikk & dra for å rotere huset.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm
A422 A
Skrå tomt og utleie i hele sokkeletasjen.

Hvis vi starter nederst byr dette huset på en 73kvm stor 3-roms leilighet for utleie. Inngangspartiet er bygd som en vinkel ut fra hovedbygget, med adkomst til en stor utebod.
En etasje opp ligger en tilsvarende inngang til husets hoveddel, og her finner du ett soverom, bod, bad og kjøkken/stue. Opp trappen ligger ytterligere tre soverom og wc. Det ene soverommet i fronten har utgang til en overbygd altan.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 187 m2
BTA: 217,1 m2
Lengde: 12,4 m
Bredde: 11,8 m
Mønehøyde: 9,4 m
BRA 1. etg.: 74,6 m2
BRA 2. etg: 38,7 m2
BYA: 104,1 m2
Grunnflate: 85,4 m2
Altan areal: 20,1 m2
Antall soverom: 6

Velg byggested:

Priser?Priser er beregnet til forhandler i det aktuelle fylket. Avvik mellom forhandlere vil forekomme ut fra geografiske forhold. Kontakt selger for mer informasjon og tilbud.

Velg fylke for prisberegningTILPASNINGER
Alle våre modeller kan kostnadsfritt tilpasses dine ønsker og behov innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt så hjelper våre selgere og tegnere deg med dine ønsker!

Husyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hustyper må det inn flere vinduer.Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hustypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.
Oppdatert
Illustrasjoner på denne nettsiden gjenspeiler ikke standard leveranse fra Saltdalshus. Vi har illustrert ideer på møblering og materialvalg til inspirasjon. I vår leveransebeskrivelse kan du se hva som inngår som standard leveranse. Vi tar forbehold om endringer og skrivefeil.

Personvernerklæring Saltdalshus
©2021 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign og webutvikling: InCreo
Velg hus